BARNE FOTOGRAFERING

Tiden går fort, og et klassisk portrett av barnet er noe du kommer til å sette pris på i mange år fremover. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være en gøy opplevelse for både barn og voksne.

Jeg har tatt bilde av mange hundre barn i løpet av mine 4 år som fotograf ved et fotostudio i Bergen. Jeg får lett kontakt med barn og har mange triks på lur for å få frem de beste smilene.

Pris: Selve fotograferingen koster 1800,- Produkter og filer vil komme i tillegg.

Mer info lenger ned på siden.TILBUD PÅ 1 ÅRS FOTOGRAFERING i 2024

Tiden går fort, og et profesjonelt bilde av barnet er noe du kommer til å sette pris på i mange år fremover.


Pris 2499,-


Tilbudet inkluderer:


📸 20 min fotografering av barnet alene i studio
💻 1 digital fil


Extra digitale filer: 499,-pr stk
Gjelder barn som har eller fyller 1 år i 2024

Ta gjerne med forskjellige skift til barnet, så hjelper jeg gjerne med å finne ut hva som vil ta seg godt ut på bildene. Jeg har flere krakker og rekvisitter vi kan bruke i bildene.

Fotograferingen vil ta opptil 1 time med skift av antrekk og bakgrunn. Små barn blir fort slitne, og de beste bildene får jeg helst den første halvtimen. Noen barn trenger mer tid en andre til å bli kjent, og vi tar alt i dens tempo. Små barn burde være uthvilt og mett før en fotografering, så vi finner sammen et tidspunkt på dagen som passer best for barnet.

Jeg anbefaler å ikke si til barnet at man skal til fotografen, men heller si at dere skal til en dame som heter Gunhild å leke og ha det gøy. Jeg anbefaler også å ikke si »Nå må du smile hos fotografen», da barn ofte kan få prestasjonsangst og smile falskt og stivt. Vi skal klare å få smilet frem ved å ha det gøy :)