KONFIRMANT FOTOGRAFERING

Nesten voksen! Et profesjonelt portrettbilde av konfirmanten vil være til glede for både familie og konfirmanten selv i mange år fremover. Det er viktig at konfirmanten selv er fornøyd med bilde, da takkekort skal sendes rundt.

Selv ser jeg tilbake på mitt konfirmasjonsbilde tatt av min far i sterkt sollyst med øyene nærmest lukket.
Jeg fotograferer både inne og ute. Selve fotograferingen varer opptil 1 time. Ønsker du ute men været ikke tillater det, er alltid studio en plan B, eller så flytter vi timen om det skulle passe bedre.


Pris: Selve fotograferingen koster 1800,- (med familie opptil 6pers 2100,-) Produkter og filer vil komme i tillegg.TILBUD PÅ KONFIRMANTFOTOGRAFERING 2024


Har du konfirmant i år?

Et profesjonelt bilde av konfirmanten vil være til glede for både konfirmanten og familien i mange år fremover. 


Pris 2199,-


Tilbudet inkluderer:
📸 20min fotografering av konfirmanten alene (i studio eller på location)

💻 1 digital fil

✉️ 20 takkekort

Extra digitale filer: 350,-pr stk

Prisen gjelder for fotografering i ukedager (ettermiddager), ta kontakt for pris for helg.

Jeg anbefaler å ikke velge konfirmasjonsdagen som fotograferingsdag. På selve dagen er det mye som skal skje og rekkes, og tankene er på mange andre plasser enn på fotograferingen.
Men skulle det kun passe denne dagen fordi familien først er samlet, gjør jeg det selvfølgelig om jeg har ledig tid.

Jeg anbefaler å kle konfirmanten i bunaden/dressen/kjolen hjemme. På den måten vet dere at det er rent, strøken og alt er med.

Jeg fotograferer konfirmanten både på klassisk vis, og litt mer lekne bilder så dere har mer å velge mellom. Inkludert i fotograferingen er også et klesbytte og fotografering av konfirmanten i hverdagsklær/finklær.
Ønsker dere familiebilde kan dere velge mellom et familieportrett i finstasen eller hverdagsklær.

Tips til bekledning:

  • Velg nøytrale farger på klærne, farger som passer sammen (jordfarger og pastellfarger) Tenk at du skal ha bilde hengene på veggen, det skal passe inn hjemmet ditt.
  • Unngå sterke farger, store loger, mye mønster. Da vil den ene stikke seg veldig frem i bildet. 
  • Klærne betyr mye for sluttresultatet, ta gjerne kontakt ved spørsmål, søk inspirasjon eller ta med ting vi kan velge i så hjelper jeg dere.