NYFØDT/BABY FOTOGRAFERING

Nyfødtfotografering er noe helt spesielt. Barnet vokser fort og mange synes det fint å forevige denne spesielle perioden. Jeg har lang erfaring med å fotografere nyfødte, det viktigste for meg er at dere får en trygg og fin opplevelse.

Jeg anbefaler å ta bildene innen de første 14 dagene, men det går helt fint senere også :)  Jeg har fotografert nærmere 100 babyer opp gjennom årene. 

Jeg setter av 1-2 timer til fotograferingen. Vi tar bildene i mitt studio i hydroparken. Dere vil få god tid til både amming og skifting, vi stresser ikke. 

Pris: Selve fotograferingen koster 2100,- Produkter og filer vil komme i tillegg.

Mer info lenger ned på siden.

Ta gjerne med forskjellige skift til barnet, så hjelper jeg gjerne med å finne ut hva som vil ta seg godt ut på bildene. Jeg har også et utvalg strikket bleietruser og buksedresser og tepper som jeg gjerne bruker.

Studioet kommer til å være varmt, så ikke kle på deg alt for mye. Ta gjerne med smokk og sukkervann.

Bestill time når du fortsatt er gravid for å sikre en time.