FAMILIE FOTOGRAFERING

Tiden går fort, og et klassisk portrett av familien er noe du kommer til å sette pris på i mange år fremover. Jeg er opptatt av at familiefotografering skal være en gøy opplevelse for både barn og voksne.

Jeg har tatt bilde av mange familier  i løpet av mine 4 år som fotograf ved et fotostudio i Bergen. Min viktigste oppgave under fotograferingen er å sørge for at dere får en fin opplevelse, og er komfortable. Jeg står for oppstiller og organisering, og har mange triks på lur for å få frem de beste smilene. Mitt mål er å få et bilde med god stemning som alle de involverte er fornøyd meg seg selv i. 

Pris: Selve fotograferingen koster 2100,- for familier opp til 6stk, og 2700,- for storfamilier. Produkter og filer vil komme i tillegg.

Mer info lenger ned på siden.

Jeg føler et profesjonelt portrett er en investering i livet, som man får glede av i flere generasjoner. Alle har nå et kamera og en full minnebank, men bildene havner sjeldent på veggen. Jeg mener profesjonelle fotografier er minst like verdifulle som kunsten du har på veggen. 

Tips til fotografering: Kle dere gjerne i klær som passer sammen i fargetoner. Jordfarger og pastellfarger er ofte fint sammen.  Unngå klær med sterke farger, store logoer, tekst og mye mønster. Ta gjerne kontakt med meg for flere tips.